Werkwijze

Werkwijze

Kennismaking
Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je mij vertellen wat je doelen en verwachtingen zijn. Daarna kan ik je vertellen wat ik voor jou kan betekenen en hoe dat er in de praktijk eruit zal gaan zien.

Eenmalig voedingsadvies
Wat is nou eigenlijk gezonde voeding? En hoe kun je verantwoord afvallen? Tijdens een eenmalig voedingsadvies krijg je handige handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw nieuwe, gezonde leefstijl.

Ja, ik wil een GRATIS
kennismakingsgesprek!

Intake
Wanneer je een coachingstraject wilt starten maken we een afspraak voor een uitgebreide intake. Tijdens de intake bespreken we je startsituatie maar ook je eetgewoonten, persoonlijke wensen, valkuilen en algemene leefstijl. Ook ontvang je een informatiemap, waarin je de informatie en evaluaties kunt bewaren die aan bod komen tijdens de vervolgafspraken. Om een goed beeld te krijgen van wat je eet ga je na de intake een voedingsdagboek bijhouden. Aan de hand hiervan kan ik een voedingsanamnese en advies op maat schrijven.

Adviesgesprek
Na de intake nodig ik je uit voor het adviesgesprek. Nu bespreken we jouw motivatie en doelen. Vervolgens ga je aan de slag met jou plan van aanpak. Je krijgt een berekening van jouw persoonlijke energiebehoefte en een voorbeeld weekmenu.

Vervolgconsult
Vervolgens plannen we na het adviesgesprek elke week een vervolgafspraak. Hierin bespreken we wat er goed is gegaan, wat minder goed ging en wat de volgende stappen zijn. Uiteraard wordt je ook elke keer gewogen. Na een aantal weken kunnen we meer tijd tussen de afspraken laten zitten, dit is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Wanneer je tevreden bent over de behaalde resultaten ronden we het traject af.

Losse afspraak
Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt kan het fijn zijn om regelmatig nog eens te evalueren. Heerlijk Gewicht kan jouw stok achter de deur zijn en je helpen op gewicht te blijven. Dit kan met een losse afspraak, waarin je wordt gemeten en gewogen en waarin we bespreken hoe het gaat.

Wil je liever zekerheid en ga je voor een betere gezondheid op lange termijn? Kies dan voor een lang of kort pakket. Bekijk hieronder de tarieven.

Alle afspraken vinden bij mij thuis plaats.

Bij mij in huis woont deze lieve schat, Nikki! Ben je allergisch voor katten? In dit geval kan ik ook naar jou toe komen (binnen een straal van 10 km rondom Bergeijk).

Lees hier de algemene voorwaarden en het privacy beleid van Heerlijk Gewicht.

 


Tarieven

Kennismaking 15 minuten: gratis

Intake 60 minuten: € 50,- DE HELE MAAND JANUARI 50% KORTING € 25,-

Adviesgesprek 60 minuten€ 50,-

Vervolgconsult 30 minuten: € 25,

Éénmalig voedingsadvies 60 minuten: € 50,-

Los consult 15 minuten: € 12,50

Of kies voor een voordelig pakket:

Pakket 1

intake

adviesgesprek

meet- en weegmomenten

 5  vervolgconsulten

€ 200,-

 

Pakket 2

intake

adviesgesprek

meet- en weegmomenten

 10  vervolgconsulten

€ 300,-

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Heerlijk Gewicht is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, de BGN. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door gewichtsconsulenten, via deze link kun je zien of jouw zorgverzekeraar het ook (gedeeltelijk) vergoed.

 

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen of heb je een specifieke vraag? Kom gerust vrijblijvend kennis maken, dan bekijken we waar jij behoefte aan hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Laat hier je gegevens achter, dan ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Heerlijk Gewicht
Rosanne Dekker-Jansen
Rosakker 28
5571 PJ Bergeijk

E-mail: info@heerlijkgewicht.com Tel:06-15940603 KVK-nummer: 70412669