Visie

Om gezond te leven en je fit te voelen heeft je lichaam voedingsstoffen nodig. Maar wat is nou gezond en hoe ga je om met de vele verleidingen waar we iedere dag mee te maken krijgen? Ik help je graag op weg met persoonlijk plan van aanpak en 1-op-1 coaching, zodat jij jouw doelen kunt behalen.

Een gezond en gebalanceerd voedings- en bewegingspatroon zijn natuurlijk het streven. Maar bij Heerlijk Gewicht betekent dit niet diëten. Je zal van mij dan ook niet te horen krijgen dat je een bepaald voedingsmiddel niet meer mag eten omdat het ‘slecht’ is.  Ik wil jou leren om zelf bewuste voedingskeuzes te maken, zodat je zelf jouw voedingspatroon kunt aanpassen op de manier dat het voor jou werkt. Ik ben er van overtuigd dat als je zelf 100% achter je nieuwe leefstijl staat, je dit ook op lange termijn kunt volhouden.

Naast voeding zijn ook rust en beweging twee essentiele bouwstenen voor een gezonde leefstijl. Dit komt dan ook altijd uitgebreid aan bod tijdens het intakegesprek en de vervolgafspraken. Hoe vaak moet je sporten? Welke sporten kun je het beste doen? Hoe combineer je dit met je baan/studie/gezin? Met mijn Allround Fitness diploma op zak kan ik jou ook op dit gebied adviseren en coachen.

“The body achieves what the mind believes”
Ik adviseer en begeleid mensen naar een gezond eet- en leefpatroon. Hierbij volg ik de richtlijnen Goede Voeding (2015), opgesteld door de Gezondheidsraad.  Personen die om medische reden specifieke voeding nodig hebben kan ik helaas géén beleiding bieden. Deze personen worden doorverwezen naar huisarts of diëtist.