Over Rosanne

Over Rosanne


Uit een droom om met persoonlijke ervaring en deskundig advies vrouwen te helpen stoppen met diëten is Heerlijk Gewicht ontstaan. Het kan lastig zijn om je kwetsbaar op te stellen en gevoelige onderwerpen te bespreken. Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik me goed inleven in jouw situatie. Ik kan luisteren zonder te oordelen. Ik houd je een spiegel voor, maar ik zal er ook alles aan doen om jou op je gemak te laten voelen, zodat we samen aan de slag kunnen gaan.

Als geen ander weet ik wat voor een grote rol afvallen in je leven kan spelen. Ruim 7 jaar stond mijn leven in teken van diëten en calorieën tellen. Uiteindelijk ging ik beter voor mezelf zorgen en meer van mijzelf houden. In de jaren daarna heb ik van alles gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Doordat ik mijn probleem bij de kern heb aangepakt heb ik in een korte periode veel meer bereikt dan in al die jaren dat ik niks anders deed dan jojo-en. Om mijn enthousiasme en passie te kunnen delen en hiermee ook anderen te kunnen helpen heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd. In 2018 opende ik mijn praktijk voor Voeding & lifestyle coaching.

Specialisatie
Ik ben gespecialiseerd in emotie-eten / eetbuien. Ik ben ervan overtuigd dat het soms nodig is om verder te kijken dan puur het eetpatroon en de energiebalans. In plaats van me blind te staren op wat er gegeten wordt, focus ik me liever op het waarom er gegeten wordt. Onverwerkte emoties kunnen op celniveau opgeslagen worden in het lichaam waardoor deze energie letterlijk en figuurlijk ‘vast’ blijft zitten. Met een holistische visie ga ik door de lagen heen om te kijken wat er werkelijk speelt.

 

Afspraak maken heerlijk gewicht

Als je nog specifieke vragen of twijfels hebt, neem dan gerust contact met mij op. Gebruik hiervoor het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial