Over mij

Over mij

Mijn naam is Rosanne Dekker-Jansen. Ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Bergeijk. Als geen ander weet ik wat voor een grote rol afvallen in je leven kan spelen.

Als kind werd ik veel gepest om mijn gewicht wat iets boven het gemiddelde was. Een laag zelfbeeld was daarvan het gevolg. Tijdens de puberteit ontwikkelde ik een haat-liefde relatie met eten. Er volgde een pittige periode met vasten, overmatig sporten en eetbuien. Na jarenlang jojo-en werd gezondheid belangrijker voor mij dan een bepaald streefgewicht en heb ik hulp gezocht voor mijn geworstel met eten.

Ruim 10 jaar lang heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt, iets wat ik van jongs af aan altijd al graag wilde. Toen ik in 2016 met mijn gezin vanuit de randstad terug naar het gezellige Bergeijk was verhuisd, werd het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn balans in voeding had ik inmiddels gevonden en daar wilde ik iets mee gaan doen!

In 2017 ben ik begonnen aan de Vakopleiding Erkend Gewichtsconsulent. Met mijn persoonlijke ervaringen en opgedane kennis wil ik mensen helpen die net als ik dol zijn op lekker eten, maar door middel van bewuste keuzes een gezond eet- en leefpatroon willen creëren. En daardoor een gewicht bereiken, dat bij hen past.

Relevante diploma’s en certificaten
Allround Fitness Instructrice – AALO Opleidingen 2008
Vakopleiding Erkend Gewichtsconsulent – Scheidegger Opleidingen 2017-2018
Coachend Begeleiden – Emotie-eten de baas 2018
Emotie-eten de baas – Emotie-eten de baas 2018