Coaching

heerlijk gewicht bergeijk

Coaching

Ben jij klaar voor 100% commitment en wil je meer weten over een doorbraak coaching traject? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek vertel je mij waar je tegen aan loopt en wat je motivatie is.

coaching traject

Heerlijk Gewicht staat voor een goede relatie met lekker en gezond eten. Als je wilt afvallen is het van belang om inzicht te krijgen in je voedingspatroon en eetgewoonten. Omdat ieder persoon en situatie anders is bied ik maatwerkbegeleiding. Ik adviseer géén dieet, shakes, maaltijdvervangers of andere tijdelijke oplossingen. We gaan voor succes op de lange termijn, we gaan voor the real deal!

Tijdens de consulten komen onderwerpen aan bod als macro- en micronutrienten, energiebalans, etiketten lezen, bewegen, valkuilen en verleidingen, feiten en fabels. Ook zijn er weegmomenten van gewicht, BMI, vetpercentage, spierpercentage en buikomvang.

Tarieven Maart 2020

 

Voeding & lifestyle doorbraak coaching  

 

Inclusief:
• intake (45 minuten)
• voedingsanamnese
• persoonlijk voedingsadvies
• intensieve coaching waarmee we een echte doorbraak creëren 
• thuisopdrachten en oefeningen
• 4 maanden lang één-op-één persoonlijke coaching
• altijd een stok achter de deur. Je kunt mij altijd bereiken voor vragen, steun en/of lastige momenten

€ 397,-

 

 

 

Meest gestelde vragen
Worden de consulten vergoed?
Ja, het is mogelijk om een vergoeding te krijgen. Heerlijk Gewicht is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, de BGN. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door gewichtsconsulenten vanuit het aanvullende pakket. Via deze link kun je zien of jouw zorgverzekeraar het ook (gedeeltelijk) vergoed.
 
 
Adviseer je om koolhydraatarm te eten?
Nee, ik adviseer en begeleid mensen naar een gezond eet- en leefpatroon. Hierbij volg ik de richtlijnen Goede Voeding (2015), opgesteld door de Gezondheidsraad. Deze richtlijnen richten zich op gezondheid op de lange termijn en zijn gebaseerd op de huidige wetenschap die er nu is.
 
 
Ik heb diabetes. Kan ik een traject bij jou volgen?
Ja hoor, dat is geen probleem. Personen die om medische reden specifieke voeding nodig hebben kan ik helaas géén begeleiding bieden. Deze personen worden doorverwezen naar huisarts of diëtist.
 
 
Ik heb last van emotie-eten. Wat kan ik verwachten van de begeleiding?
Als je regelmatig last hebt van emotie-eten of eetbuien, is het belangrijk om te achterhalen wat de onderliggende oorzaken hiervan zijn. Het kan zijn dat bepaalde overtuigingen je belemmeren. Door middel van oefeningen en coaching gesprekken gaan we hier stap voor stap aan werken.
 
 
Hoelang duurt een traject en hoeveel kan ik dan afvallen?
Het coaching traject duurt in totaal 4 maanden. Het is verantwoord en realistisch om zo’n  0,5 – 1 kg per week af te vallen. De focus ligt echter op het ontwikkelen van een liefdevolle relatie met eten en jezelf. Door het emotie-eten en negatief zelfbeeld bij de kern aan te pakken vind er op een dieper niveau gedragsverandering plaats. Afvallen is een prettig en gezond gevolg daarvan.
 
 
coaching praktijk

Alle afspraken vinden bij mijn praktijk in huis plaats.

Bij mij in huis woont deze lieve schat, Nikki! Ben je allergisch voor katten? Informeer naar de overige mogelijkheden.