Coaching

Coaching


Heerlijk Gewicht staat voor een ontspannen relatie met eten en volgt daarbij o.a. de BRAVO-factoren, een wetenschappelijk onderbouwde leefstijlinterventie theorie waarmee de grootste gezondheidsvoordelen bereikt worden en die iedereen kan toepassen in zijn leven. Met een holistische aanpak krijgt het coaching traject meer diepgang die nodig is om klachten, zeker op lange termijn, te verhelpen.

Zelfontwikkeling en nieuwe gewoonten aanleren (stoppen met roken, afvallen, vaker sporten etc.) wordt grotendeels bepaald door de manier waarop we denken. Antropoloog Gregory Bateson ontwikkelde een model waarin hij de niveaus beschrijft waarop wij denken, leren en veranderen.

Het model ‘de logische niveaus van Bateson’ is een waardevol hulpmiddel om problemen/belemmeringen op het juiste niveau aan te pakken. Door je te richten op jouw gedachten en overtuigingen, neem je de regie in eigen handen en ben je in staat verandering aan te brengen in je situatie.

 

Doorbraak coaching  1:1 traject


€ 397,00


Voor volwassenen die het diëten en/of emotie-eten voorgoed achter zich willen laten en op een integrale manier hun relatie met eten en zichzelf willen herstellen met blijvende verandering


4 maanden


Online + offline mogelijk


Persoonlijk voedingsadvies


6 coaching sessies


Theorie + oefeningen

 

Veelgestelde vragen

Waar vindt de coaching plaats?

De persoonlijke coaching vindt plaats in Bergeijk of online.

Hoe weet ik of het coachtraject bij mij past?

Elke vrouw die het diëten voorgoed achter zich wil laten en weer wil kunnen genieten van lekker en gezond eten kan terecht. Het begint met zelfreflectie en inzicht. Als je hiervoor openstaat kan ik je helpen. Mocht het traject je niet passen dan kun je na het intakegesprek kosteloos afzien van het traject.

Worden de consulten vergoed?

Heerlijk Gewicht is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, de BGN. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door gewichtsconsulenten vanuit het aanvullende pakket. Via deze link kun je zien of jouw zorgverzekeraar het ook (gedeeltelijk) vergoed.

Ik heb last van emotie-eten. Wat kan ik verwachten van de begeleiding?

Als je regelmatig last hebt van emotie-eten of eetbuien, is het belangrijk om te achterhalen wat de onderliggende oorzaken hiervan zijn. Het kan zijn dat bepaalde overtuigingen je belemmeren. Door middel van oefeningen en coaching gesprekken gaan we hier stap voor stap aan werken.

 

E-mail: info@heerlijkgewicht.com
Telefoon: 06 1594 0603

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial