Coaching

Coaching


Heerlijk Gewicht staat voor een ontspannen relatie met eten en volgt daarbij de richtlijnen Goede Voeding 2015 van de Gezondheidsraad en de BRAVO-factoren, een wetenschappelijk onderbouwde leefstijlinterventie theorie waarmee de grootste gezondheidsvoordelen bereikt worden en die iedereen kan toepassen in zijn leven. Met een holistische aanpak krijgt het coaching traject meer diepgang die nodig is om klachten, zeker op lange termijn, te verhelpen.

Zelfontwikkeling en nieuwe gewoonten aanleren (stoppen met roken, afvallen, vaker sporten etc.) wordt grotendeels bepaald door de manier waarop we denken. Antropoloog Gregory Bateson ontwikkelde een model waarin hij de niveaus beschrijft waarop wij denken, leren en veranderen.

Het model ‘de logische niveaus van Bateson’ is een waardevol hulpmiddel om problemen/belemmeringen op het juiste niveau aan te pakken. Door je te richten op jouw gedachten en overtuigingen, neem je de regie in eigen handen en ben je in staat verandering aan te brengen in je situatie.

 

Doorbraak coaching  1:1 traject


€ 397,00


Voor volwasssenen die het diëten  en/of emotie-eten voorgoed achter zich willen laten en op een integrale manier hun relatie met eten en zichzelf willen herstellen met blijvende verandering


4 maanden


Online + offline mogelijk


Persoonlijk voedingsadvies


6 coaching sessies


Theorie + oefeningen

 

E-mail: info@heerlijkgewicht.com
Telefoon: 06 1594 0603