Snel afvallen voor de zomer?!

“Je hebt het vast druk zo vlak voor de zomer want iedereen wil natuurlijk nog snel even een paar kilo afvallen?” vroeg laatst een kennis van me.
Ik heb inderdaad weer een paar nieuwe aanmeldingen ontvangen, maar die hebben niks te maken met de zomer. Mijn individuele coaching is namelijk niet zomaar voor iedereen…

“Snel nog even een paar kilo afvallen…”

 

afvallen voor de zomer

 

Als afvallen werkelijk zo makkelijk was, waarom is dan meer de helft van Nederland te zwaar?

Omdat eten gedrag is! En ik werk alleen met mensen die beseffen dat een (tijdelijk) dieet ze niet gaat helpen en die bereid zijn om aan de onderliggende oorzaken van hun ongezonde eetpatronen te werken.

Mijn clienten gaan voor een goede relatie met eten en hun lijf. Zij weten dat je goed voelen over jezelf belangrijker is dan wat dan ook. Zij begrijpen dat zelfvertrouwen niet komt door een slank lijf of een bepaald gewicht. Ik help hen te ervaren dat zelfvertrouwen komt vanuit zelfliefde en zelfacceptatie.

 

meer zelfliefde

 

Alles begint met een gedachte.
Je leefstijl en de gevolgen die daaruit zijn voortgekomen zijn ooit allemaal begonnen met een gedachte. Gedachten zijn slechts gedachten, maar worden vaak als waarheid aangenomen. Belemmerende overtuigingen beïnvloeden je gevoelens. En het vast houden van lastige gevoelens creëert uiteindelijk dichtheid in je lichaam. Daar vertel ik meer over in deze blog.

Verander je perceptie
Als je echt verandering wilt dan moet je de hoofdoorzaak van je probleem aanpakken. Als je onvoorwaardelijk van jezelf houdt en je jouw lichaam als een tempel ziet, dan wil je automatisch goed voor jezelf zorgen. Gezond eten en leven is nu geen moetje maar meer iets als vanzelfsprekend. Je zal zien dat je zal afvallen en een gezond gewicht zal bereiken. En dat niet alleen in de zomer, maar het héle jaar lang!

 

mijn lichaam is een tempel

 

“Maar ik wil nu toch zo snel mogelijk die extra kilo’s eraf!” Prima! Wie weet vind je ooit een dieet die wel voor jou werkt, eentje die je super vrolijk maakt, waar je 100% achter staat en die je ook voor langere tijd kunt volhouden. Ik wens je veel succes met calorieen tellen, koolhydraatarme maaltijden en eenzame momenten waarop je vriend(in) iets lekkers zit te eten en jij alleen maar mag toekijken…

Oh, en doe me een lol en lees eerst nog even mijn blog de sleutel naar succes.

Wil jij wel graag een leven met rust en vrijheid rondom eten creëren? Met goed voor jezelf zorgen kun je niet vroeg genoeg beginnen, dus wacht niet langer! Ik begeleid je graag naar een gezond eet- en leefpatroon. Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Vind je dit artikel interessant? Deel hem met anderen!
fb-share-icon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial