Heerlijke recepten om verliefd op te worden!

Heerlijke recepten om verliefd op te worden!

“Als ik echt gezond ga eten, dan mag ik nooit meer iets lekkers en dan wordt mijn eetpatroon saai”

Dit was een paar jaar geleden mijn belemmerende overtuiging die ervoor zorgde dat keer op keer mijn pogingen om af te vallen en gezonder te gaan eten mislukte. Ik had zoveel regeltjes rondom eten, maar ik stond niet 100% achter mijn dieet, dus was het bij voorbaat al gedoemd om te mislukken.

Ja, als je wilt afvallen dan moet je minder eten, maar dit betekent niet dat je álles moet laten staan en zéker niet dat je eetpatroon saai wordt! Ik ben geen keukenprinces, ik ben er gewoon niet creatief genoeg voor. Waar ik dan wel weer goed in ben is leuke receptjes opzoeken en uitproberen 😉 Bijvoorbeeld deze super vrolijke recepten van Living the green life (www.livingthegreenlife.com) Zeg nou zelf, daar wordt je toch spontaan verliefd op!

Zie hier van boven naar beneden:
Vegan sushi
Bessenbowl met chocola
Frambozen/mango smoothie
Wraps met bietjes en hummus
Cheesecake met aardbeien
regenboogsalade met granaatappel

Mmm, ik kan bijna niet kiezen welke ik als eerste ga maken. Weet jij het al? 😉😋

Vind je dit artikel interessant? Deel hem met anderen!
fb-share-icon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial