Individuele coaching

Individuele coaching

Of het nou om 20, 10 of 5 kilo gaat – afvallen kost tijd en inzet. Waar het bij de een om vakantiekilo’s of lastige zwangerschapskilo’s gaat, wil een ander zijn of haar gezondheid verbeteren of lekkerder in zijn of haar vel zitten. Wat je motivatie ook is, om jojo-en te voorkomen is het van belang om je eetgewoonten te veranderen. Dit vraagt om doorzettingsvermogen. Ik wil jou hier graag bij helpen.

Gezondheid is iets waar veel mensen waarde aan hechten en voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Slank zijn zou bovendien niet het doel moeten zijn maar een gevolg. Door de focus op gezond eten te leggen bereik je vaak vanzelf een gezond gewicht. Maar door een drukke leefstijl kan dit een hele uitdaging zijn. We kiezen vaker voor de snelle, makkelijkere maaltijd. Daarnaast zijn we minder gaan bewegen wat de bekende welvaartsziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht hebben doen toenemen.

Leer wat jouw lichaam nodig heeft en hoe je dit eigen maakt in combinatie met jouw persoonlijke mogelijkheden en wensen. Op deze manier kun je jouw nieuwe leefstijl gemakkelijk volhouden. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk voor zowel je lichamelijke als geestelijke welzijn en betekent onder andere; een energiek lichaam, minder stress, een betere nachtrust en lekkerder in je vel zitten!

Kijk voor meer informatie over mijn werkwijze bij werkwijze.