Afvallen

heerlijk gewicht bergeijk

Ik wil afvallen!

Je wilt van die vakantiekilo’s of lastige zwangerschapskilo’s af. Je wilt gezonder gaan leven of je wilt gewoon lekkerder in je vel zitten. Of het nou om 20, 10 of 5 kilo gaat; afvallen kost tijd en inzet. Wat jouw motivatie ook is, om jojo-en te voorkomen en ook op lange termijn op je streefgewicht te blijven is het nodig dat jij je eet- en leefgewoonten aanpast. En hier kan ik jou bij helpen.

Riek Bosch – “Ik heb allerlei diëten gevolgd maar op den duur kom je toch wat te kort dus houd je het niet vol. Rosanne begeleid je in het begin elke week en bouwt dit geleidelijk af. Je kunt haar alles vragen en problemen waar je tegenaan loopt bespreken. Ik ben nu 8 kg kwijt en 6 cm in omvang en voel me een stuk fitter.”

Believe you can and you’re halfway there!


 

Het is belangrijk om te weten wat je uiteindelijk wilt bereiken. Je denkt vast; “Dat weet ik al, ik wil gewoon afvallen.” Dit zeggen veel van mijn clienten en ze zijn vaak overtuigd dat ze gelukkiger zullen zijn als zij eenmaal dunner zijn.

gezonde leefstijl in bergeijk

Vaak stellen we doelen over hoe we eruit willen zien of hoe we willen eten. We proberen het ene na het andere dieet.  En steeds lukt het niet om dit vol te houden of geeft het maar even dat gewenste resultaat. Het grote nadeel van deze doelen, is dat ze gericht zijn op de buitenkant.
Wat wil je nou echt? Richt je eens op de binnenkant. Hoe wil jij je de rest van je leven voelen? Energiek? Zelfverzekerd? Hoe wil jij de rest van je leven met eten omgaan? Ontspannen? Vrij? 

   

Ik geloof dat als je minder streng en meer tevreden over jezelf bent, je automatisch beter voor jezelf wilt zorgen. Dan gaat gezond eten bijna vanzelf. Een gebalanceerd voedingspatroon is dus het streven. Door de focus op een gezonde leefstijl te leggen bereik je vaak vanzelf een heerlijk gewicht dat bij jou past. Afvallen is dus niet het hoofddoel, maar een logisch gevolg van jouw nieuwe gewoonten.

Bekijk hier mijn trajecten.


 

Sanne van Heijst – “De afgelopen weken heb ik geleerd hoeveel ik ongeveer per dag kan eten en welke gezonde keuzes ik kan maken. Maar Rosanne kijkt ook verder dan alleen het praktische en daardoor ben ik bewuster geworden van mijn eetgewoonten. Ik voel me meer zelfverzekerd en ik ben in totaal al bijna 12 kg afgevallen!”