Afvallen

heerlijk gewicht bergeijk

Afvallen

Of het nou om 20, 10 of 5 kilo gaat – afvallen kost tijd en inzet. Waar het bij de een om vakantiekilo’s of lastige zwangerschapskilo’s gaat, wil een ander zijn of haar gezondheid verbeteren of lekkerder in zijn of haar vel zitten. Wat je motivatie ook is, om jojo-en te voorkomen is het van belang om je eetgewoonten te veranderen. Dit vraagt om doorzettingsvermogen. Ik wil jou hier graag bij helpen.

afvallen bergeijkGezondheid is iets waar veel mensen waarde aan hechten en voeding speelt hierbij een belangrijke rol. In mijn ogen zou slank zijn niet het hoofddoel moeten zijn maar een logisch gevolg van een gezonde leefstijl.

Door de focus op een gezond eet- en leefpatroon te leggen bereik je vaak vanzelf een heerlijk gewicht dat echt bij jou past!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan mijn werkwijze.

Ervaringen van anderen…

Riek Bosch – “De laatste 10 jaar heb ik in de horeca gewerkt en erg veel uren gemaakt die lichamelijk veel van mijn lichaam gevergd hebben. Ik heb allerlei diëten gevolgd maar op den duur kom je toch voedingstoffen te kort dus houd je het niet vol. Rosanne begeleid je elke week en nu ga ik om de twee weken dit is erg fijn. Je kunt haar alles vragen en problemen waar je tegenaan loopt bespreken. Ik ben nu 8 kg kwijt en 6 cm in omvang en voel me een stuk fitter en bij de bloeddrukcontrole was vandaag alles oké en is het niet nodig om bloeddrukverlagers te gebruiken. Ik ben er nog lang niet maar omdat het zo goed gaat stimuleert het wel om door te gaan en met de hulp van Rosanne gaat dat zeker lukken!”

Marieke Raaijmakers – “Eerst begreep ik niet waardoor ik steeds aankwam. Ik was me niet bewust van mijn eetpatroon en Rosanne heeft mij echt dat inzicht gegeven! Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk en ik heb ook geen honger. Ik eet juist meer, maar wel anders.”

Sanne van Heijst – “De afgelopen weken heb ik geleerd hoeveel ik ongeveer per dag kan eten en welke gezonde keuzes ik kan maken. Maar Rosanne kijkt ook verder dan alleen het praktische en daardoor ben ik bewuster geworden van mijn eetgewoonten. Ik voel me meer zelfverzekerd en ik ben in totaal al bijna 12 kg afgevallen!”