Afvallen

Afvallen

 


Je wilt van die vakantiekilo’s of lastige zwangerschapskilo’s af. Je wilt gezonder gaan leven of je wilt gewoon lekkerder in je vel zitten. Of het nou om 20, 10 of 5 kilo gaat; afvallen kost tijd en inzet. Wat jouw motivatie ook is, om jojo-en te voorkomen en ook op lange termijn op je streefgewicht te blijven is het nodig dat jij je eet- en leefgewoonten aanpast. En hier kan ik jou bij helpen.

Believe you can and you’re halfway there!

Het is belangrijk om te weten wat je uiteindelijk wilt bereiken. Je denkt vast; “Dat weet ik al, ik wil gewoon afvallen.” Dit zeggen veel van mijn clienten en ze zijn vaak overtuigd dat ze gelukkiger zullen zijn als zij eenmaal dunner zijn.

Vaak stellen we doelen over hoe we eruit willen zien of hoe we willen eten. We proberen het ene na het andere dieet.  En steeds lukt het niet om dit vol te houden of geeft het maar even dat gewenste resultaat. Het grote nadeel van deze doelen, is dat ze gericht zijn op de buitenkant.
Wat wil je nou echt? Richt je eens op de binnenkant. Hoe wil jij je de rest van je leven voelen? Energiek? Zelfverzekerd? Hoe wil jij de rest van je leven met eten omgaan? Ontspannen? Vrij? 

Ik geloof dat als je minder streng en meer tevreden over jezelf bent, je automatisch beter voor jezelf wilt zorgen. Dan gaat gezond eten bijna vanzelf. Een gebalanceerd voedingspatroon is dus het streven. Door de focus op een gezonde leefstijl te leggen bereik je vaak vanzelf een heerlijk gewicht dat bij jou past. Afvallen is dus niet het hoofddoel, maar een logisch gevolg van jouw nieuwe gewoonten.

Lees meer info over een coaching traject.

ebook grip op etenWil jij je weer lekker in je vel zitten en kunnen genieten van lekker en gezond eten? En ben je bereid om je strategie te veranderen en het diëten voorgoed achter je te laten? Dan is mijn gratis e-book Grip op eten zeker wat voor jou.

Dit e-book biedt je inzichten die waardevol zijn als je gezonder wilt eten of wilt afvallen. Je leest waarom diëten niet de oplossing is. Neem een kijkje in de psychologie achter diëten. Want zeg nou eerlijk, we weten allemaal wel wat gezond eten is, wat maakt nou dat we toch steeds in de verkeerde, oude patronen terug vallen? Je onvangt tips waarmee je het jojo-effect kunt voorkomen zodat je je bereikte doelen ook kunt blijven volhouden. Klik hier om het e-book Grip op eten te downloaden.